วันพฤหัสบดีที่ 17 มกราคม พ.ศ. 2556

Flyv til Koh Samui og dyk på koralrev

Et af de mest populære steder i Thailand for danske turister er øen Koh Samui. Mange af de lokale siger kun Samui. Dette er den anden største ø efter Phuket som også er en stor favorit blandt turister. På Koh Samui bor omkring 50.000 mennesker, men så har man ikke talt alle de turister som opholder sig på øen med.

Der er mange strande i Koh Samui, men måske er den mest populære og berømte Chaweng Beach, som er beliggende på den østlige side. Omkring stranden er der mange restauranter og barer. Hvis du ønsker en strand, hvor der sker meget skal man rejse til Chaweng Beach. Vil du have det en smule mere roligt og du har måske dine børn med på ferien, så passer Lamai Beach også godt. Den er mindst lige så god, og den er også placeret på østkysten. Hvis du rejser over til den vestlige side af øen, så kan stranden Taling Ngam Beach anbefales. Koh Samui har mange forskellige muligheder for sine gæster, hvis du bliver træt af at kun ligge ved swimmingpoolen.

Er du f.eks. interesseret i dykning, så er Koh Samui perfekt. Der er masser af forskellige rejsearrangører, som arrangerer ture, så du kan dykke på de bedste koralrev. Hvis du ikke har dykkercertifikat fra tidligere er der mulighed for at tage kurser og de fleste udbydere tilbyder deres kunder at leje udstyr. Hvis du i stedet er interesseret i at spille golf, er der flere golfklubber, f.eks. Bo Phut Hills Golf og Santiburi Samui Country Club. Begge er af høj klasse og kan anbefales.

Der er mange seværdigheder i Koh Samui, men måske er den mest berømte Buddha-statuen Wat Phra Yai, som ligger på øens nordøstlige del. Statuen er placeret i et stort tempel.

Klimaet er meget varmt, og der er behagelige temperaturer hele året rundt. I regntiden, fra maj til december, vil det naturligvis regne. På grund af det kolde vintervejr hjemme i Danmark, så er de fleste skandinavere her i vintermånederne. Den gennemsnitlige temperatur i Koh Samui er omkring 30 °C året rundt, men fra april til august er det noget varmere.

Det kommer mange fly til Koh Samui, for på øen finder man også en lufthavn. Mange kommer med fly fra Bangkok, hvor de fleste har et stop. Turen fra Bangkok tager omkring 45 minutter, så det er ikke så langt. At der er en lufthavn letter betydeligt, så du ikke bliver nødt til at rejse med bus og båd. Det betyder at øen er populær hos især familier med børn, seniorer og yngre voksne.

Kilde  : http://artikelguiden.dk

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น