วันพุธที่ 30 มกราคม พ.ศ. 2556

Reise tips med små barn

Med Airline reisende i dag er det så mye mye mer en annerledes som det brukte og da være, i dag så er der en hel del med regler samt også da en hel del med sikkerhets rutiner og en masse prosedyrer.

Med Airline reisende i dag er det så mye mye mer en annerledes som det brukte og da være, i dag så er der en hel del med regler samt også da en hel del med sikkerhets rutiner og en masse prosedyrer. Spessielt med da foreldre som da reiser med dem alle små barna, hele flytrafikken i dag kan være vanskelig og også kan bli også da ett sant mareritt for mange viss man ikke her er forsiktig. Det er mange som blir også da tvunget til og forlate flyet i desse dager.


I alle desse dager også bruker ikke mange folk sunn fornuft når dem reiser med fly så difor er der også nå veldig så strenge regler innen Reisemed fly. Når man skal reise med da fly er det noen goe ting man bør tenke på for og gjere da flyreisen din så problemfri som mest mulig. Det er også da mange mange forskrifter om hva man har lov og ha med seg om bord i flyet og grensa for da hand væsker er da 2 gram. Som for eksempel da brystmelk til gullklumpen, denne her grensen gjelder ikke, man kan hele tiden ta med seg noe melk i posen til da flyreisen er over og man har kommet frem. Brystmelken må også hele tiden da holdes da adskilt fra andre væsker, og også det er viktig og si til sikkerhets personellet hva denne vesken innholder og hvorfor dette er veldig så nødvendig. Når det gjelder da unntaket så gjelder da dette kun for det aller så høyeste største beløpet som da kan da være da helt nødvendig da for din fly reise, slik att man ikke heller kunne ta med seg 4 liter for eksempel da brystmelk i 2 eller da en 3 timers fly reise.

For alle dem glade foreldre med små skrikende barn som hele tiden bruker forsatt alle desse bleier, man kan ta med seg da typen wipes bleieer, samt også da små flasker med da vann og også da ikke minst baby olje og alle andre nødvendige ting. Pass på att dem flaskene er bare mellom 2 gram eller da mindr, ikke ta med deg dem flasker som er da halvt tomme. Dersom da ditt barn er en liten baby, er det også alltids også lurt og ta med seg leker eller da bøker som for eksempel ole brumm for og da holde ham med selskap på den lange reisen. Også helt siden da 9/11 ulykken skjedde har sikkerheten også blitt meget så høy. Som da sjekkpunkter er nå blitt betydelige tregere, og alle dem reisende fly passasjerer må nå være på da innen flyplassen en hel masse timer tidligere, så hele tiden også hold gullklumpen din noe og underholde tiden på, så går denne reisen som en lek.


Kilde : http://www.webartikler.com 

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น